lördag 27 februari 2010

Mjölk- och äggfri Lasagne

äggfria lasagneplattor
2 gula lökar
mjölkfritt margarin el olja
300 g färs
(ev ½ dl röda linser el ngr dl riven morot el dyl)
1 pkt/burk krossade tomater
2 msk tomatpuré
2 mjölkfria buljongtärningar
1 - 2 tsk basilika
5 dl havredryck
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
1 pkt iMat



Hacka lök, stek tillsammans med färsen.
Tillsätt krossade tomater, tomatpuré, buljongtärningar, basilika (ev linser el morot).
Koka ngn minut. Tillsätt havredrycken och låt koka 5 - 10 min.
Varva lasagneplattor och sås. Avsluta med sås överst och häll sist över iMat.
Gratinera i ugn ca 30 min i 225 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar