onsdag 10 mars 2010

Boktips för äggallergiker

Idag vill jag ge er ett riktigt bra kokbokstips. Det kan vara svårt att hitta kokböcker när man har allergier. Den här boken heter "Eggande recept utan ägg" och är den första svenska kokboken som vänder sig till äggallergiker, deras anhöriga och till dem som arbetar med specialkost utan ägg. Kokboken innehåller 100 recept, tips och råd hur man enkelt utesluter ägg i matlagningen och även information om vad allergi och äggallergi är. Författaren Ulrika Carlstein har lång erfarenhet av att leva som äggallergiker och delar i boken med sig av sina erfarenheter.

Jag får visserligen ändra en del i många av recepten pga mina övriga allergier, men har ändå stor glädje av boken. Rekommenderas varmt!

Klicka här för att beställa direkt från förlaget.

1 kommentar:

  1. SV: Kul att du gillar recepten! Hoppas du har en underbar dag i den härliga vårsolen :)

    SvaraRadera